Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Περί δαιμονίων και άλλων εκλογών

Έχουν τρομερή πλάκα αυτές τις μέρες οι δημοσιοκάπροι,τα κανάλια και οι εφημερίδες.
                                        Οι ίδιοι που τα τελευταία 4 χρόνια έχουν ρίξει αμέτρητες ναπάλμ κοπράνων στο κόσμο,λέγοντας του πως αυτός φταίει για όλα,πως είναι διεφθαρμένος,τεμπέλης,άχρηστος κτλ. τώρα για να ξαναφέρουν τις  χαμένες ψήφους στα αφεντικά τους,τον γλείφουν λέγοντας του πως δεν είναι φασίστας επειδή (ξανα)ψήφισε χρυσή αυγή.
                                          Ξεκαρδιστικά αξιολύπητοι εκατέρωθεν.Για να τελειώνουμε με τα κακόγουστα αστεία,όλοι αυτοί που (ξανα)ψήφισαν χ.α.είναι φασίστες,ναζί,χουντικοί,ρατσιστές,παρτάκηδες και εγκληματικά αδιάφοροι.
                                           Δε τους έφεραν U.F.O. ξαφνικά,όλοι αυτοί κρυβόντουσαν χρόνια κάτω απ'το φουστάνι της "μεγάλης" κεντροαδέξιας παράταξης.Η άνοδος και η υπερπροβολή του Λ.Α.Ο.Σ. από τα μέσα,πολιορκητικός κριός της ενορχηστρωμένης υπερσυντηρικοποίησης που υποβλήθηκε η κοινωνία έστρωσε το έδαφος,η κρίση ήταν απλώς το θέρισμα των καρπών.
                                            Μεγάλο κομμάτι αυτού του κόσμου δεν ένιωσε,ούτε και ήθελε να είναι πολίτης.Πελάτης αισθανόταν και αισθάνεται.Τσελιγκογιάπηδες που νομίζουν πως η δημοκρατία είναι τα χωράφια του παππούδων τους και πέρα από αυτούς δεν υπάρχει κανένας άλλος.
                                              Υπερτροφικοί εγωισμοί,που τους έθρεψε η αδιαφορία,η αμορφωσιά και η αδηφαγία για ύλη.Αφού τελείωσαν τα φράγκα και το κυνήγι του κοινωνικού status,έφυγε η χρυση επικάλυψη,βγήκαν ξανά στην επιφάνεια τα σκουλήκια.Γιατί δεν έφυγαν ποτέ,μπορεί να τα έκρυψε η Μεταπολίτευση,αλλά ήταν πάντα εδώ.
                                               Και αφού μας τελείωσε η βλαχοπασοκική εκδοχή του αμερικανικού ονείρου και δεν υπάρχουν λεφτά,αυτοκίνητα,σκάφη,λέλουδα και ημίγυμνα κυνοειδή πάνω σε τραπέζια για να νιώσουν κάποιοι μοναδικοί,ξεχωριστοί και ανώτεροι,τώρα ψάχνουν τη χαμένη τους περηφάνεια σε θολά σύμβολα,κακοποιημένες έννοιες και λέξεις.
                                                Κυρίως να στρέψουν κάπου το μίσος τους,γιατί τους στέρησαν το χολυγουντιανό happy ending.Και ως συνήθως το στρέφουν παντού,εκτός από'κει που πρέπει.Ανθρωπάκια που δε μεγάλωσαν ποτέ νοητικά,έμειναν παιδάκια και θα ψάχνουν πάντα πατερούληδες για να τους πάρουν από το χέρι.
                                                 Οι μικροί άνθρωποι είναι σκληροί με τους άλλους,ποτέ με τους εαυτούς τους.Θα συνεχίσουν να κλωτσάνε προς τα κάτω και να γλείφουν προς τα πάνω.Θα συνεχίσουν να ψάχνουν κατώτερους για να νιώσουν ανώτεροι,αδύναμους για να νιώσουν δυνατοί.Να φωνάζουν όλο και πιο πολύ,γιατί έτσι νιώθουν εξυπνότεροι.
                                                  Να ψηφίζουν για να τιμωρήσουν,να τρολάρουν,γιατί έτσι,δικό μας είναι το μαγαζί και το κάνουμε ό,τι θέλουμε.
                                                   Άνθρωποι που ανακάλυχαν πως καταπατούνται δικαιώματα μόνο όταν ήταν τα δικά τους.Πως η κυβέρνησει εγκληματεί μόνο όταν τους έκοψαν το μισθό και τη σύνταξη.Ανακάλυψαν πως υπάρχουν μετανάστες που υποφέρουν μόνο μετά τη Μανωλάδα.Πως οι ναζί είναι εγκληματίες μόνο μετά το θάνατο του Φύσσα.Πως ΝΔ και χ.α. έχουν σχέσης αίματος μόνο μετά το video Μπαλτάκου.
                                                    Θα μπορούσα να συνεχίσω τα παραδείγματα,αλλά δεν έχει νόημα.Τα παράσιτα και τα ζιζάνια δε ξεριζώθηκαν μετά τον Β'Π.Π.,ήταν πάντα εδώ και όσα συμβαίνουν τώρα είναι απολύτως φυσιολογικά.Όσοι συνεχίζουν να επιδίδονται στο άθλημα του cloudjumping μαζί με τον Πρεντετέρη και άλλους παγκόσμιους ρέκορτνμεν,ας μην ανησυχούν.Για να μείνουν όλα ίδια,πρέπει ν'αλλάξουν τα πάντα.Και αλλάζουν με την στενομυαλία και την αδράνεια τους.
                                                    Δε θέλω να έχω καμία σχέση με όλους αυτούς τους "τιμωρούς",παραπλανημένους αλλά "δημοκράτες στο πολύ βάθος" ψηφοφόρους.Τις εθνικιστικές εμμονές τους,τις ψευδαισθήσεις και το παιδιάστικο εγωισμό τους.Αν δε μπορούμε να αποφασίσουμε τι θέλουμε,ας κατάληξουμε στο τι ΔΕΝ θέλουμε.Και'γω δε θέλω φασίστες και αδιάφορους να καθορίζουν το μέλλον μου.                                                 Ψάξτε,ενημερωθείτε,ασχοληθείτε,ψηφίστε.Η αμφιβολία είναι ο μόνος δρόμος που οδηγεί στην αλήθειαΔε ξέρω αν η δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα,τα αδιέξοδα πάντως δεν έχουν δημοκρατίες.Ας μη μπούμε πιο βαθιά σε αυτό το αδιέξοδο,δε θα υπάρχει επιστροφή..


                 Αφιερωμένο σε δημοσιοκάπρους
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου