Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Done in 60 seconds

                            Transcedence
O Johnny Depp είναι κορυφαίος επιστήμονας στο χώρο της τεχνητής νοημοσύνης.Πεθαίνει και οι δικοί του μεταφέρουν το μυαλό του σε πρόγραμμα.Γρήγορα γίνεται  ψηφιακός θεός,μεσσίας και καταστροφέας ταυτόχρονα.Αν και 22 χρόνια παλιότερο,το Lawnmower Man είναι καλύτερο από αυτή την αρπαχτή.
          Captain America:The Winter Soldier 
Καλύτερο από τις μετριότητες και τις φόλες που μας σερβίρει η Marvel τα τελευταία χρόνια.
Πολύ μέτριο σε σχέση με τις καλές της ταινίες.
                              Sabotage  
Ίσως η χειρότερη ταινία του Άρλοντ.Χειρότερη κι από το Sixth Day.Πλοκή πιο ανύπαρκτη κι από τσόντα,χαρακτήρες χαρτί τουαλέτας.Αλλά το σάπιο κερασάκι σε αυτή τη τούρτα κοπριάς είναι οι "αστείοι" διάλογοι.Ούτε σε γυμνάσιο τη δεκαετία του 80,δε θα γελάγανε με αυτές τις "ατάκες".Ο Τσάκωνας μοιάζει Monty Pythons μετά από αυτό το χάλι.Σύνταξη τώρα θείο.
                        The Expendables 3  
Tο πρώτο ήταν καλό,με τη σωστή δόση νοσταλγίας  και με ολίγη από αυτοσαρκασμό,να δίνουν γεύση σε ένα τυποποιημένο προιόν.Το δεύτερο παρά τη πληθώρα action heroes και κάποιες λίγες καλές ατάκες,ήταν παρωδία με κάθε αρνητική έννοια της λέξης.
                               Το τρίτο,αν και έχει all star cast ήταν απλά βαρετό.Το έχω πει,γράψει και θα το ξαναπώ.Sly και Arlond έπρεπε να συνεργαστούν στα ντουζένια τους,δηλαδή μέχρι το '94,να έπεφταν τα τσιμέντα.Τώρα είναι αδιάφορο το θέαμα.Ο Ford μάλλον έχει πεθάνει εδώ και χρόνια.Τον έκαναν muppet και έπαιξε;
                            Νeed For Speed 
Aaron σ'αγαπάμε αλλά ήταν πολύ μάπα η ταινία.Τα Fast &Furious είναι Godfather σε σχέση με το Νeed For Speed.Ούτε για τελειωμένους κάγκουρες του Μπουρναζίου.
                                  Enemy 
Aργό και βασανιστικό σαν μποτιλιάρισμα στη ζέστη,ακατανόητο σαν γυναίκα με περίοδο.Πιο ανούσιο κι από ομιλία του Κουβέλη.
                          Under The Skin 
Πιο αργό κι από επιτάφιο σε ταινία του Αγγελόπουλου στο slow motion,πιο βασανιστικό κι από μποτιλιάρισμα στη κόλαση μέσα σε λεωφορείο γεμάτο ιδρωμένους αθλητές σούμο.Πιο ακατανόητο απ΄'το Enemy,γυναίκα με περίοδο και το Κουβέλη μαζί.Ο παλιός,καλός Cronenberg ίσως το έκανε αριστούργημα.Ο Glazer είναι πιο υπερεκτιμημένος από τον Ryan Gosling.Μόνο για "σινεφίλ" μυαλοπυρόπληκτους.
                                 Locke 
O Tom Hardy  1,5 ώρα να μιλάει στο κινητό ενώ οδηγεί.Το θετικό της ταινίας:Έριξα έναν ωραιότατο ύπνο.Τα αρνητικά;85,όσα και τα λεπτά της.85 λεπτά από το πουθενά στο τίποτα.Δείτε καλύτερα το Buried,πραγματικά έξυπνη ιδέα με φοβερή εκτέλεση.
                           Grand Piano 
O Φρόντο δίνει ρεσιτάλ πιάνου,ενώ κάποιος τον απειλεί πως αν κάνει ένα λάθος θα τον σκοτώσει.Έξυπνο με αρκετό σασπένς,αλά Speed και Phone Booth.Το γαμήσαμε λίγο προς το τέλος,αλλά σε κανένα από τα 90 λεπτά του δε βαριέσαι.Μεγάλο προσόν το ότι βγαίνει ολοκληρώμενο αποτέλεσμα σε 1,5 ώρα,την εποχή που και η τελευταία αρχιδιά θέλει τουλάχιστον 2 ώρες για να ξεδιπλώσει την "ευφυία" της.Τίμιο και διασκεδαστικό.

                           Ε-Ε-Ε-Ε-Ε-ΕΡΧΕΤΑΙ

                            Song Of The Day
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου