Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Τα Υστερόγραφα Της Εβδομάδας (2)

Ευρωπαική Ένωση 2016:Και δεν αλλάζει και βουλιάζει

Παρακαλούνται οι δύτες των νεφών,να παραλάβουν τα μπρατσάκια  και τα προστατευτικά τους,πριν αρχίζουν τις καταδύσεις με αφορμή τις εκλογές στη Γαλλία.
Για να μην τραυματιστεί η αφέλεια,η άγνοια και η βλακεία τους

Με αυτά που κάνει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ,έχω αρχίσει και αναπολώ τον Σαμαρά.


Οι εκλογές της ΝΔ είναι τόσο θλιβερές,που κάνουν αυτές τις FIFA να μοιάζουν με τον ορισμό της διαφάνειας.

Μόλις γίνει η οικουμενική και δείτε τον Λεβέντη να σας λέει για την ευλογία των μνημονίων,μην αναρωτηθείτε.Έχει κι άλλο μέχρι τον πάτο.Όταν θα δω τον Βεργή να λέει Μένουμε Ευρώπη,τότε ναι,πιο κάτω είναι μόνο ο πυρήνας της Γης.

Θεραπεία για τον 'Εμπολα,τον καρκίνο και το AIDS μπορεί να βρεθεί.Γι'αυτούς που βλέπουν ΣΚΑΙ και τους αρέσει,όχι.

Οι υπέυθυνοι για την επιλογή της μουσικής στα σούπερ μάρκετ πρέπει να δικαστούν για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.Οι συντελεστές της διασκευής "Ρούντολφ το ελαφάκι" να καούν ζωντανοί σαν μάγισσες,ενώ ο Καλλίρης ν'ανασκολοπιστεί με χριστουγεννιάτικο δέντρο,φτιαγμένο από γυαλόχαρτο.

Μερικές φορές σκέφτομαι (αλήθεια,μόνος μου) ότι αν δεν μας κόψουν το internet,δεν πρόκειται ν'αλλάξει τίποτα.Αλλά και να ξεσηκωθούμε,μόλις μας συνδέσουν και πάλι,θα ηρεμήσουμε.Χάξλευ-Όργουελ σημειώσατε 1.

Ζούμε την χρησή εποχή της αμερικανικής τηλεόρασης.Ο πήχης και οι προσδοκίες είναι τόσο ψηλά,που φοβάμαι να σκεφτώ τι θα γίνει,αν οι μελλοντικές σειρές δεν ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις μας.Φαντάζεστε πως θα είναι οι ταινίες σε 5-6 χρόνια;

Ένα επεισόδιο Fargo έμεινε.Η δεύτερη σεζόν μπορεί να μην είχε Lorne Malvo,είχε όμως πιο ομαδικό παιχνίδι.Τι θα δω μετά δεν ξέρω,η διαφορά μεταξύ καλών και μέτριων -για να περνά η ώρα - εως κακών σειρών,είναι χαώδης.Είδα το πρώτο επεισόδιο του τρίτου κύκλου Blacklist και κόντεψα να δακρύσω αίμα από τα χασμουρητά.

Mετά από 4 εξαιρετικές σεζόν,που η κάθε μια ήταν καλύτερη και διαφορετική από την προηγούμενη,το American Horror Story έμεινε από καύσιμα.Ο τελευταίος κύκλος είναι βασανιστικά μέτριος.Και περιέργως,δεν φταίει η Gaga γι'αυτό.


                                                       Words Of Wisdom


"Ο βιομηχανικός πολιτισμός απαιτεί πλήρη ικανοποίηση του ατόμου μέχρι εκεί που φθάνουν τα όρια της υγιεινής και της οικονομίας. Διαφορετικά ο μηχανισμός θα πάψει να λειτουργεί". A.Χάξλευ,Θαυμαστός Νέος Κόσμος

                                      Film Of The Week




                     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου